curs 2012-2013

L'educació dels nostres fills recau d'una banda en l'entorn familiar que els fa crèixer i de l'altre en les institucions educatives. Cap d'aquestes dues estructures pot eludir la seva part de responsabilitat.
L'AMPA d'INS va neixer l'any 2003 com a conseqüència de la inquietud e iniciativa d'alguns pares. La filosofia d'aquesta associació era i segueix essent la de fer de pont entre alumnes, pares i professorat, col.laborant estretament amb el Centre i vigilant, sempre amb ànim positiu, que l'educació dels nostres fills sigui la mes adecuada.

Activitats que organitzem per dinamitzar el curs escolar :

INTITUCIONALS
Formar part del Consell Escolar, participació en els conflictes escolars, col.laboració amb la direcció del centre per gestionar la viabilitat de l?aula Oberta, formació del Consorci IES - Consell Comarcal - AMPA per dinamització cultural i esportiva dels alumnes. Col.laboració amb el Banc de llibres.

ECONÒMIQUES
Aportacions en subvencions : Premi Joc Floral St.Jordi, Concurs de cartells, Premi Cau del Llop per treball de reserca de batxillerat, apadrinament, viatge Fi de Curs pes 4art ESO, setmana cultural, Narinan, xerrades per alumnes al IES, xerrades del departament de Català i activitats extra-escolars. Equinoteràpia.

FESTIVES
La castanyada, xocolatada per Nadal, parada de venta de llibres per St.Jordi, organització de la festa fi de curs (4art. ESO).

BANC DE LLIBRES
Aquest any l'Ampa ajudarà a gestionar el banc de llibres, creiem que es molt important fer un banc de llibres a l'escola per tal d'estalviar diners i tambe perque els alumnes en aquest cas aprenguin a valorar els llibres i a cuidar-los, es una manera mes de fer civisme.

dimarts, 16 d’octubre de 2012

ASSAMBLEA GENERAL 2012-201323 D’OCTUBRE A LES 21 HORES A LA BIBLIOTECA  DE L’INSTITUTBenvolguts pares i mares us convidem a la reunió anual de l’Ampa on explicarem  tota l’activitat de l’associació tan a nivell cultural, lúdic com econòmic.
Aquest curs, per tal que tothom pugui ser de l’Ampa i no ens afecti tant la crisis... proposem rebaixar la quota!!
Al principi de la reunió tindrem l’assistència de la directora del centre Maria Carme Barceló que ens explicarà els conceptes del pagament de la matricula i qualsevol altre dubte que tingueu.
Us esperem!!! És important la vostra presència.
Finalitzarem la reunió amb un pica-pica.
La Junta      
23 D’OCTUBRE A LES 21 HORES A LA BIBLIOTECA  DE L’INSTITUT

Benvolguts pares i mares us convidem a la reunió anual de l’Ampa on explicarem  tota l’activitat de l’associació tan a nivell cultural, lúdic com econòmic.
Aquest curs, per tal que tothom pugui ser de l’Ampa i no ens afecti tant la crisis... proposem rebaixar la quota!!!
Al principi de la reunió tindrem l’assistència de la directora del centre Maria Carme Barceló que ens explicarà els conceptes del pagament de la matricula i qualsevol altre dubte que tingueu.
Us esperem!!! És important la vostra presència.
Finalitzarem la reunió amb un pica-pica.
La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada