curs 2012-2013

L'educació dels nostres fills recau d'una banda en l'entorn familiar que els fa crèixer i de l'altre en les institucions educatives. Cap d'aquestes dues estructures pot eludir la seva part de responsabilitat.
L'AMPA d'INS va neixer l'any 2003 com a conseqüència de la inquietud e iniciativa d'alguns pares. La filosofia d'aquesta associació era i segueix essent la de fer de pont entre alumnes, pares i professorat, col.laborant estretament amb el Centre i vigilant, sempre amb ànim positiu, que l'educació dels nostres fills sigui la mes adecuada.

Activitats que organitzem per dinamitzar el curs escolar :

INTITUCIONALS
Formar part del Consell Escolar, participació en els conflictes escolars, col.laboració amb la direcció del centre per gestionar la viabilitat de l?aula Oberta, formació del Consorci IES - Consell Comarcal - AMPA per dinamització cultural i esportiva dels alumnes. Col.laboració amb el Banc de llibres.

ECONÒMIQUES
Aportacions en subvencions : Premi Joc Floral St.Jordi, Concurs de cartells, Premi Cau del Llop per treball de reserca de batxillerat, apadrinament, viatge Fi de Curs pes 4art ESO, setmana cultural, Narinan, xerrades per alumnes al IES, xerrades del departament de Català i activitats extra-escolars. Equinoteràpia.

FESTIVES
La castanyada, xocolatada per Nadal, parada de venta de llibres per St.Jordi, organització de la festa fi de curs (4art. ESO).

BANC DE LLIBRES
Aquest any l'Ampa ajudarà a gestionar el banc de llibres, creiem que es molt important fer un banc de llibres a l'escola per tal d'estalviar diners i tambe perque els alumnes en aquest cas aprenguin a valorar els llibres i a cuidar-los, es una manera mes de fer civisme.

dissabte, 26 d’octubre de 2013

PROPERA REUNIÓ

Benvolguts amics,

Us convidem a participar a la propera assemblea general, una reunió per totes les famìlies, socis i no socis de l'AMPA.

Us volem parlar de:

    - Les subvencions que donarà l'AMPA per les excursions obligatòries.
    - De les compres a càrrec de l'AMPA del material esportiu destinat al Institut.
    - Dels premis de l'AMPA perquè volem estimular als alumnes.
    - De les activitats que es poden fer per recollir diners pel viatge de fi de curs per els alumnes de 4art d'ESO.

Però també volem escoltar-vos, sentir les vostres propostes, respondre a les vostres preguntes i recollir les vostres quiexes per millorar amb vosaltres.

Per això us hi esperem, ens veiem el dijous 7 de novembre 2013 a les 20.30h. a la biblioteca del Institut.

VOLEM SER LA VOSTRA VEU!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada