curs 2012-2013

L'educació dels nostres fills recau d'una banda en l'entorn familiar que els fa crèixer i de l'altre en les institucions educatives. Cap d'aquestes dues estructures pot eludir la seva part de responsabilitat.
L'AMPA d'INS va neixer l'any 2003 com a conseqüència de la inquietud e iniciativa d'alguns pares. La filosofia d'aquesta associació era i segueix essent la de fer de pont entre alumnes, pares i professorat, col.laborant estretament amb el Centre i vigilant, sempre amb ànim positiu, que l'educació dels nostres fills sigui la mes adecuada.

Activitats que organitzem per dinamitzar el curs escolar :

INTITUCIONALS
Formar part del Consell Escolar, participació en els conflictes escolars, col.laboració amb la direcció del centre per gestionar la viabilitat de l?aula Oberta, formació del Consorci IES - Consell Comarcal - AMPA per dinamització cultural i esportiva dels alumnes. Col.laboració amb el Banc de llibres.

ECONÒMIQUES
Aportacions en subvencions : Premi Joc Floral St.Jordi, Concurs de cartells, Premi Cau del Llop per treball de reserca de batxillerat, apadrinament, viatge Fi de Curs pes 4art ESO, setmana cultural, Narinan, xerrades per alumnes al IES, xerrades del departament de Català i activitats extra-escolars. Equinoteràpia.

FESTIVES
La castanyada, xocolatada per Nadal, parada de venta de llibres per St.Jordi, organització de la festa fi de curs (4art. ESO).

BANC DE LLIBRES
Aquest any l'Ampa ajudarà a gestionar el banc de llibres, creiem que es molt important fer un banc de llibres a l'escola per tal d'estalviar diners i tambe perque els alumnes en aquest cas aprenguin a valorar els llibres i a cuidar-los, es una manera mes de fer civisme.

dimarts, 4 de desembre de 2012

MARATO TV3 MES DE JUNY

El passat mes de Juny l'Ampa juntament amb el Club Esportiu Llançà va col.laborar a la pineda del port,  posant una paradeta de ninots donats per La Sra.Montserrat Pastra en beneficiència de la Marató de Tv3 que en aquest cas anava destinat a la pobresa.
Els preus eren simbólics ja que anaven entre 1€ i 3€ i es varen recaptar uns 200€ que es varen entregar a la marató de Tv3.

Aqui us deixo unes boniques fotografies amb la nostra paradeta i tambe amb la nostra primera compradora, espero us agradin.Aquest any tambe volem posar el nostre gra de sorra contra el Cancer fent un donatiu.

P.D. Es varen fer els actes el mes de Juny degut a que el dia previst de fer-los el mes de Maig va ser impossible degut al mal temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada