curs 2012-2013

L'educació dels nostres fills recau d'una banda en l'entorn familiar que els fa crèixer i de l'altre en les institucions educatives. Cap d'aquestes dues estructures pot eludir la seva part de responsabilitat.
L'AMPA d'INS va neixer l'any 2003 com a conseqüència de la inquietud e iniciativa d'alguns pares. La filosofia d'aquesta associació era i segueix essent la de fer de pont entre alumnes, pares i professorat, col.laborant estretament amb el Centre i vigilant, sempre amb ànim positiu, que l'educació dels nostres fills sigui la mes adecuada.

Activitats que organitzem per dinamitzar el curs escolar :

INTITUCIONALS
Formar part del Consell Escolar, participació en els conflictes escolars, col.laboració amb la direcció del centre per gestionar la viabilitat de l?aula Oberta, formació del Consorci IES - Consell Comarcal - AMPA per dinamització cultural i esportiva dels alumnes. Col.laboració amb el Banc de llibres.

ECONÒMIQUES
Aportacions en subvencions : Premi Joc Floral St.Jordi, Concurs de cartells, Premi Cau del Llop per treball de reserca de batxillerat, apadrinament, viatge Fi de Curs pes 4art ESO, setmana cultural, Narinan, xerrades per alumnes al IES, xerrades del departament de Català i activitats extra-escolars. Equinoteràpia.

FESTIVES
La castanyada, xocolatada per Nadal, parada de venta de llibres per St.Jordi, organització de la festa fi de curs (4art. ESO).

BANC DE LLIBRES
Aquest any l'Ampa ajudarà a gestionar el banc de llibres, creiem que es molt important fer un banc de llibres a l'escola per tal d'estalviar diners i tambe perque els alumnes en aquest cas aprenguin a valorar els llibres i a cuidar-los, es una manera mes de fer civisme.

dijous, 22 de setembre de 2011

BANC DE LLIBRES

Aquest any juntament amb l'Ajuntament de Llançà hem estat gestionant i organitzant el Banc de Llibres del nostre Institut, us haig de dir que ha sigut una tasca molt feixuga però que ha valgut la pena, creiem que per ser el primer any ha sigut tot un èxit i que per el volum d'alumnes i de llibres que s'han gestionat només hi ha hagut un parell d'incidències que es varen poder sol.lucionar en el moment, esperem l'any vinent amb una mica mes d'experiència es pugui millorar, i també demanem desde aquí la vostra col.laboració a l'hora de mantenir, cuidar i mentalitzar als nostres fills a tenir cura dels llibres.
Moltes gràcies anticipàdes a tots.

La Junta (set.2011)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada